Logo M+º

MAESTRACCIO

Logo M+º
HOME
BIOGRAFIE
ACHTERGRONDPIANO
ARRANGEERWERK
AGENDA (alleen openbaar)
CONTACT

ACHTERGONDPIANIST

MAESTRACCIO solo

Ik begon mijn solo-carrière tijdens mijn Conservatorium-vooropleidingsjaar als achtergrondpianist in (destijds) Hotel Pierre in Eindhoven. Dat was in 1990. In die periode leerde ik als pianist bij het visrestaurant Vis-à-Vis in Wellerlooi ook mijn huidige partner kennen. Sindsdien heb ik regelmatig op diners, recepties en (galerie-)openingen de live achtergrondpianomuziek verzorgd. Dit heeft er ondermeer toe geleid dat ik na mijn conservatoriumstudie als vaste pianist werd aangesteld in enkele grote woonwinkelgalerieën waaronder Winkelcentrum Alexandrium III, de Woonmall. In de regio Rotterdam/Schiedam werd ik ook regelmatig benaderd door kunstgalerieën zoals bijvoorbeeld Artipico voor bijzondere openingen en in het particuliere circuit voor de muzikale omlijsting van stijlvolle feestelijkheden.
Inmiddels staat MAESTRACCIO bekend als "de pianist die met een 10 van het conservatorium kwam" en "de achtergrondpianist die geen pauze neemt".

Informeer ook via de contactpagina naar de mogelijkheden rondom uw situatie.
Een digitale stage-piano met een realistisch pianogeluid en/of een originele geheel gereviseerde Rhodes (Mark I, Seventythree, 1979) piano, inclusief de benodigde geluidsinstallatie kunnen tegen een meerprijs worden meegebracht en gebruikt.
Pianohanden
De compositie, tekst en alle arrangementen op de demopagina zijn auteursrechtelijk beschermd en uitsluitend bedoeld voor demonstratiedoeleinden. Verspreiding is vrij toegestaan, onder voorwaarde van expliciete vermelding van de rechthebbende. Ieder ander gebruik, met name commerciële exploitatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende, zal worden vervolgd. "De muziekwerken zijn auteursrechtelijk beschermd. Maestraccio B. Thomasse heeft toestemming voor gebruik verkregen van Buma/Stemra. Het gebruik van de muziekwerken van deze site anders dan beluisteren ten eigen genoegen en/of reproduceren voor eigen oefening, studie of gebruik, is uitdrukkelijk verboden. Het is verder niet toegestaan de muziekwerken te [weder]verkopen, verspreiden e.d.." Disclaimer
© 2008 Maestraccio

Valid HTML 4.01 Transitional