Logo M+º

MAESTRACCIO

Logo M+º
HOME
BIOGRAFIE
ACHTERGRONDPIANO
ARRANGEERWERK
AGENDA (alleen openbaar)
CONTACT

DEMO

Miloe Carlijn

Luister hier naar een tiental verschillende stijlen, waarin ik composities en/of arrangementen kan afleveren. In principe is IEDER stuk geschikt om te arrangeren in verschillende bezettingen, maar denk er wel aan dat de luisteraar vrijwel uitsluitend de eigenschappen van het arrangement, en niet die van de compositie ervaart. Zo kan een lied dat door het publiek bekend staat als een vrolijke melodie ineens in een treurmars veranderen bij een andere bewerking of bezetting. Dit kan het effect zijn dat u wenst, maar is zeker iets om goed van doordrongen te zijn alvorens een opdracht uit te laten voeren. Uiteraard sta ik tot uw beschikking hier desgevraagd deskundig advies over af te geven.
Neem nu contact met mij op en laat u informeren over de mogelijkheden. Wat u op deze website aantreft is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die tot uw beschikking staan. Denk bijvoorbeeld eens aan het huren van een stijlvol in smoking geklede achtergrondpianist, of het laten schrijven van nieuwe muziek onder een door u zelf geschreven tekst. O.a. de Stichting Droomwevers ging u reeds voor.
Alle onderstaande opnames komen uit een "doosje", waardoor ze enigszins kunstmatig zullen overkomen. Ze zijn bovendien ook al enkele jaren oud en op de nieuwe apparatuur kunnen inmiddels nog mooiere geluiden worden getoverd. Uiteraard kunnen opdrachten ook worden uitgevoerd met "echte" instrumenten.
Alle arrangementen worden afgeleverd in een opname in een gangbaar audioformaat en een uitgeschreven partituur (lilypond.org). Piano-solo-arrangementen kunnen op verzoek en tegen een schappelijke vergoeding ook live worden uitgevoerd.
1: originele versie
piano solo

2: pop/idols versie
piano, gitaar, bas, drums

3: reggae versie
2X fluit, orgel, gitaar, bas, drums

4: orkest versie
dwarsfluit, Engelse hoorn, klarinet, fagot, Franse hoorn, trompet, strijkorkest

5: GRP (Dave Grusin) versie
piano solo

6: samba versie
3X trompet, piano, bas, percussie

7: saxofoonkwintet versie
2X alt-, 2X tenor-, 1X baritonsaxofoon

8: rock versie
2X gitaar, bas, drums

9: Chopin versie
piano solo

10: country versie
mondharmonica, gitaar, banjo, bas, drums
De compositie, tekst en alle arrangementen op de demopagina zijn auteursrechtelijk beschermd en uitsluitend bedoeld voor demonstratiedoeleinden. Verspreiding is vrij toegestaan, onder voorwaarde van expliciete vermelding van de rechthebbende. Ieder ander gebruik, met name commerciële exploitatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende, zal worden vervolgd. "De muziekwerken zijn auteursrechtelijk beschermd. Maestraccio B. Thomasse heeft toestemming voor gebruik verkregen van Buma/Stemra. Het gebruik van de muziekwerken van deze site anders dan beluisteren ten eigen genoegen en/of reproduceren voor eigen oefening, studie of gebruik, is uitdrukkelijk verboden. Het is verder niet toegestaan de muziekwerken te [weder]verkopen, verspreiden e.d.." Disclaimer
© 2008 Maestraccio

Valid HTML 4.01 Transitional