Logo M+º

MAESTRACCIO

Logo M+º
HOME
BIOGRAFIE
ACHTERGRONDPIANO
ARRANGEERWERK
AGENDA (alleen openbaar)
CONTACT

MILOE CARLIJN

(vijfde versie)

Kies hieronder of u eerst direct wilt luisteren naar het tien-seconden-fragment van het origineel:

of meteen naar het lange:

Als uw browser de "audio"-tag niet ondersteunt of geen mp3-bestanden kan afspelen kunt u hieronder de bestandjes downloaden en via een externe mp3-speler of programma beluisteren:
MC05grusY10s.mp3
MC05grusY.mp3
De vijfde versie is de GRP versie, ook wel "Dave Grusin" versie. Zij die bekend zijn met deze ongeëvenaarde pianist, componist, arrangeur, producent, en wat al niet meer, zullen direct enkele stijlkenmerken herkennen. Ik ben een groot bewonderaar van dit genie, wat duidelijk terug te horen is in mijn eigen speelstijl. Deze versie werd dan ook door mij zelf op piano ingespeeld (net als alle andere hier te beluisteren pianopartijen overigens). Het staat u in dit geval vrij mij van enig "plagiaterie" te betichten.
terug naar de lijst
De compositie, tekst en alle arrangementen op de demopagina zijn auteursrechtelijk beschermd en uitsluitend bedoeld voor demonstratiedoeleinden. Verspreiding is vrij toegestaan, onder voorwaarde van expliciete vermelding van de rechthebbende. Ieder ander gebruik, met name commerciële exploitatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende, zal worden vervolgd. "De muziekwerken zijn auteursrechtelijk beschermd. Maestraccio B. Thomasse heeft toestemming voor gebruik verkregen van Buma/Stemra. Het gebruik van de muziekwerken van deze site anders dan beluisteren ten eigen genoegen en/of reproduceren voor eigen oefening, studie of gebruik, is uitdrukkelijk verboden. Het is verder niet toegestaan de muziekwerken te [weder]verkopen, verspreiden e.d.." Disclaimer
© 2008 Maestraccio