Logo M+º

MAESTRACCIO

Logo M+º
HOME
BIOGRAFIE
ACHTERGRONDPIANO
ARRANGEERWERK
AGENDA (alleen openbaar)
CONTACT

MILOE CARLIJN

(vierde versie)

Kies hieronder of u eerst direct wilt luisteren naar het tien-seconden-fragment van het origineel:

of meteen naar het lange:

Als uw browser de "audio"-tag niet ondersteunt of geen mp3-bestanden kan afspelen kunt u hieronder de bestandjes downloaden en via een externe mp3-speler of programma beluisteren:
MC04orksY10s.mp3
MC04orksY.mp3
De vierde versie is de orkestversie. De geoefende luisteraar hoort een blazerskwartet, bestaande uit (van laag naar hoog) een fagot, een klarinet, een trompet(!) en een fluit, die worden ondersteund door een voltallig strijkorkest.
Voor extra dramatiek werd de harmonie naar een mineurtoonsoort een kleine terts lager gezet; de melodie (preciezer: de melos, dat is de melodielijn zonder ritmische informatie) is uiteraard ongewijzigd. Wanneer de Franse hoorns de melodie overnemen slaat de emotie toe, maar de tranen komen pas goed los bij de introductie van de Engelse hoorn aan het eind. Tissues klaarzetten!
terug naar de lijst
De compositie, tekst en alle arrangementen op de demopagina zijn auteursrechtelijk beschermd en uitsluitend bedoeld voor demonstratiedoeleinden. Verspreiding is vrij toegestaan, onder voorwaarde van expliciete vermelding van de rechthebbende. Ieder ander gebruik, met name commerciële exploitatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende, zal worden vervolgd. "De muziekwerken zijn auteursrechtelijk beschermd. Maestraccio B. Thomasse heeft toestemming voor gebruik verkregen van Buma/Stemra. Het gebruik van de muziekwerken van deze site anders dan beluisteren ten eigen genoegen en/of reproduceren voor eigen oefening, studie of gebruik, is uitdrukkelijk verboden. Het is verder niet toegestaan de muziekwerken te [weder]verkopen, verspreiden e.d.." Disclaimer
© 2008 Maestraccio