Logo M+º

MAESTRACCIO

Logo M+º
HOME
BIOGRAFIE
ACHTERGRONDPIANO
ARRANGEERWERK
AGENDA (alleen openbaar)
CONTACT

MILOE CARLIJN

(eerste versie)

Kies hieronder of u eerst direct wilt luisteren naar het tien-seconden-fragment van het origineel:

of meteen naar het lange:

Als uw browser de "audio"-tag niet ondersteunt of geen mp3-bestanden kan afspelen kunt u hieronder de bestandjes downloaden en via een externe mp3-speler of programma beluisteren:
MC01origY10s.mp3
MC01origY.mp3

"Miloe Carlijn" werd geschreven als piano- en zangstukje ter ere van de geboorte van Miloe Carlijn, de derde dochter van goede vrienden. Ook voor de eerste twee zijn liedjes geschreven, deze zijn samen met alle andere door mij geschreven dochterliedjes opgenomen in mijn bundeltje "Dochters", bij mij te bestellen à €10,- incl. BTW, excl. verzendkosten. Deze opname laat alleen de pianopartij horen, daarin wordt de melodie ook duidelijk gespeeld.
De tekst op dit liedje is als volgt (het tweede couplet is niet in de opname opgenomen, maar wordt gezongen op dezelfde melodie):

Heel even blijf ik zweven
als ik 's avonds naar je kijk.
Jouw leven, mij gegeven,
heeft nu mijn bestaan verrijkt.
En ik denk dan,
waar ik dit geschenk an
danken mag is mij een vraag.
Met een zucht denk ik terug
aan het geluk jij bracht vandaag.

Mijn ogen moet ik drogen,
't water staat in allebei.
In tranen blijf ik staan en
zal niet wijken van jouw zij.
En jouw oren
zijn er om te horen
dat je vader (moeder) voor je zingt.
Ik zal waken, nachtebraken
voor mijn allerliefste kind.

terug naar de lijst
De compositie, tekst en alle arrangementen op de demopagina zijn auteursrechtelijk beschermd en uitsluitend bedoeld voor demonstratiedoeleinden. Verspreiding is vrij toegestaan, onder voorwaarde van expliciete vermelding van de rechthebbende. Ieder ander gebruik, met name commerciële exploitatie zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende, zal worden vervolgd. "De muziekwerken zijn auteursrechtelijk beschermd. Maestraccio B. Thomasse heeft toestemming voor gebruik verkregen van Buma/Stemra. Het gebruik van de muziekwerken van deze site anders dan beluisteren ten eigen genoegen en/of reproduceren voor eigen oefening, studie of gebruik, is uitdrukkelijk verboden. Het is verder niet toegestaan de muziekwerken te [weder]verkopen, verspreiden e.d.."Disclaimer
© 2008 Maestraccio